

Ambachtelijke voeding bij Amuse in Kessel-Lo, Leuven
Zelf klaargemaakte warme gerechten om mee te nemen en andere specialiteiten
Artisanale delicatessen
Amuse biedt een verrassend assortiment voor liefhebbers van hartige en zoete Belgische, Franse, Spaanse en Italiaanse specialiteiten, naast zelfbereide warme gerechten om mee te nemen. We pakken ook geregeld uit met nieuwigheden in voeding.
.jpg)


Frankrijk
Thee van Dammann
Eendbereidingen van Castaing
Visrillettes van Groix & Nature
Visbereidingen van Crustarmor
Choucroute van André Laurent
Pâtés van Hénaff
Macarons aux Biscuits Roses van Fossier
Crêpes dentelle en Crêpes fourrées van Gavottes
Crêperolles van Traou Mad
Spanje
Verschillende bereidingen en olijfolie van Priorat Natur
Fidueà en pasta van Sandro Desii
Vis in blik van Ramon Franco
Verschillende zoutschilfers van Sant Carles de la Rapita
Wijnazijnen van Forum
Bomba rijst van Illa de Riu
Gerookte paprika van Pimentón de la Vera
Toastjes en grissini van Panaderia Jesús
Italië
Pesto's en sauzen van Via Osteria
Pesto's van Costa Ligure
Risotto van Casale Paradiso
Pasta van Cipriani en Rustichella d'Abruzzo
Truffelolie en truffelchips van Tartuflanghe
Balsamicoazijn van Acetaia Malpighi
België
Mosterd van Mostaard Wostyn
Patés van De Veurn'Ambachtse
Kruiden van Comptoir des Epices
Confituren van Belberry
Pralines en chocoladechips van Starbrook Airlines
Koekjes van Stephen Destrée

Nieuwigheden in voeding
Moutarde aux fruits van Conserverie Léonard
Na 3 jaar is deze chutney van mosterd, vijgen, appelen en gedroogd fruit eindelijk terug in de winkel. Overheerlijk bij kaas.

Sa Fregola Sarda van La Casa de Grano
Deze pastabolletjes worden enkel in Sardinië gemaakt. Klaar te maken als gewone pasta.
